måndag 28 januari 2013

Fått "hemligt" sällskap ;)


Who?!


Dance dance dance!

Drog på mig mina magiska hörlurar och på med Spotify och jisses vad jag är danssugen! Farit runt här hemma medan jag fixade mat. Då lägenheten inte är så varm så är det bra hålla igång. Drog in på SL och drog på mig nåt snyggt och dansar nu loss helt ensam på OD. :)




Går mest runt och ler hela tiden inför helgens blåbärspaj-besök. Inte bra! :)

Kram och hej! :D

torsdag 24 januari 2013

Jag är kär.....

i Sivert Höyems röst! Den får mig att dansa runt här hemma som jag aldrig dansat förr. Eller så är det julklappen till mig själv som får mig att dansa så fort jag har dem på. Magiska!
Bredbandet är tillbaka, bättre än sist. Fick lov göra en liten glädjedans över att åter kunna komma ut på nätet. Så nu kan jag ligga här och poppa i mina lurar via Spotify. Stort misstag dock, det är så svårt stänga av musik när jag väl satt på. Har dansat in i sovrummet och ligger nu och lyssnar på Majesty.  Kommer vara trött imorrn. Tur det är fredag!

Sov gott så ses vi snart!

Ps. sirch...Billy and Sivert  it is! ;)


fredag 18 januari 2013

Livet utan bredband...

..och åtkomst till internet är sjukt tråkigt. Nåt hände med mitt bredband i förrgår och nu har jag ingen väg ut på nätet. Har iofs min mobil men inte lika kul utan wifi. Allt går så långsamt. Är kass på nätverk så gjort det lilla jag kan utan att det hjälpte. Har ingen att be om hjälp i närheten. En helg utan internet?!?! Ska få nya grejer av leverantören men kan fortfarande inte fippla med dns och tcp/ip. Ska man behöva vara nätverkstekniker för att installera trådlöst bredband? Hur jag kunnat jobba som IT-********** är just nu obegripligt.

Trevlig helg där ute på nätet!

lördag 5 januari 2013

Vinteraktiviteter i Wolf Creek

Snöat lite här idag och några minusgrader med. Bott in mig i soffan här hemma så tänkte det var dags för lite motion och frisk luft. Så på med skiddressen och fram med skidorna. Började snöa när jag satte mig i liften. Mysigt. Fick med NE0 som sällskap, han vill åka kälke.

På väg upp
Gillar mina skidbrillor :)
På väg upp, fin utsikt.
Tjoohooo! Hej vad det går!
Efter några åk i backen svidade jag om för att åka lite konståkning. NE0 visade sig vara duktig på piruetter :)

Balansövning


NE0 fick ont i huvudet av allt snurrande så han ville bjuda på en ballongtur. Var skönt ta på lite varmare kläder igen.



Man blir trött och lite frusen av en heldag ute i friska luften så när jag kom in i värmen så somnade jag på soffan.


Trevlig helg och sussa sött....det gör jag :)

torsdag 3 januari 2013

På väg genom 2013

Goddag, hur mår ni? Hoppas alla haft en god jul och ett gott nytt år. Eller att ni kommer få ett gott år 2013. Hade lite tråkigt så åkte iväg på en utflykt till icke tidigare besökt ställe. Hamnade i Tableau Desert och Badlands.


Cool scen och rätt bekväm plats att sitta på. Vore kul besöka stället vid någon konsert.

Utsikt från en utkiksplats.

Nedlagd nöjespark...lite läskig entre.

Väntar och väntar på spådamen men hon dök aldrig upp. Så antar tiden får utvisa vad som sker under 2013.

Ramlade ner genom ett hål i marken och hamnade i denna färgglada bar.  
Kollade in de affärer som fanns i ökenstaden men blev förföljd av två nakna amerikaner så jag teleporterade mig därifrån. Hoppas slippa bli förföljd av nakna amerikaner när jag åker till New York i vår, i RL. :)