onsdag 31 juli 2013

Lite bilder

Nya kissen som jag fick av Vampi har tittat fram, Whiskers heter han. Pigg och glad!

Klarar fortfarande av att hoppa i sängen :)


...och stå på huvudet

Soffgrupp i mesh endast 5 prim.

Som jag längtat!


Testar erbjudandet om att bli Premium medlem med ett Linden home i tre månader för halva priset :) Så får jag äntligen sjunka ner i min favoritfåtölj igen, rosa och härlig. Har saknat den under alla år som hemlös. Har inte så många prims att leka med så får se lite halvtomt ut...eller sk öppen planlösning. :) Hittat lite fina lågprimssoffor i alla fall. :)

Får passa på och njuta av detta i tre månader :)

Home sweet home!

tisdag 16 juli 2013

Dags igen :(

Tagit beslutet att även mina andra goa söta kissekatt ska få somna in och få ett fint slut. Tycker så synd om honom när han är ensam hemma när matte är borta. Han har också magrat lite och är också 14 år, så istället för att vänta på att han ska bli sjuk så låter jag han somna in imorgon. Idag har han fått vara ute en sväng samt mumsat tonfisk. Imorgon hoppas jag han springer omkring och jagar fjärilar tillsammans med sin bror. Snart är det bara jag och dammråttorna kvar.


Blir jag för ledsen så får jag väl hoppas jag kan få en dans eller två, det piggar alltid upp :)Idag jobbade jag sista dagen på ett tag, fyra veckors skön semester framför mig. Hoppas nu inte finvädret försvinner utan att det blir varmt och skönt så jag kan bada mycket.

Kram och kurr

torsdag 11 juli 2013

Sorg igen

En av mina kära katter, Steine, har somnat in ikväll. Gosigaste katten jag nånsin träffat på och det har varit mysiga 14 år tillsammans. Jag hoppas han jagar fjärilar på ängen där mina föräldrar dansar. Nu hoppas jag hans jämnåriga bror klarar av att hantera sin sorg som blir ensam kvar. Han fick tonfisk när jag kom hem och sen la han sig, han tittade på mig och jag blinkade åt honom...han blinkade tillbaka och somnade.


Var på Baras konsert på OD, det var kul få höra honom igen och att få vara på en livekonsert igen. Det var ett tag sen. Behövde få kramas och dansa så kallade på en danspartner.

Snart dags att sova, skönt det bara en dag kvar till helg. Vill inte lämna Sixten ensam så länge nu när han är ensam katt i hushållet. Efter helgen två arbetsdagar sen fyra veckors skön semester. Blir konstigt sova utan Steine i fotändan där han alltid sover.

Mjauu och kurr!