söndag 2 oktober 2011

Oktober, men ingen fest

Oj vad tiden går, det är redan oktober! Fast det har inte riktigt temperaturen förstått som dragit på värme igen. 14 grader redan ute. Så antar det blir en 20-graders dag idag igen! Jag som sett fram emot att börja använda mina nya skinnstövlar...i RL. I SL har jag gott om snygga stövlar men inte i RL. Nu har jag inhandlat dyra fina stövlar som jag vill börja använda. Hade dem på mig igår...jisses vad varmt! :)

Hade tänkt åka till Frides igår kväll när jag kom hem men jag var alldeles för trött. Inte bra vakna tidigt på lördagar då orkar jag inte vara vaken, det resulterade i att jag även vaknade tidigt idag söndag.

Igår morse tog jag en cykeltur i värmen sen åkte jag och köpte en ny kattlåda till katterna. Orkade inte göra ren den gamla en gång till, så dags investera i en ny. Blev en riktigt fin och stor låda för de två. Tydligen så fin att den ena kissekatten intog den direkt....och vägrade släppa in sin bror. Vägrade även komma ut då jag försöka lyfta bort honom. Det är ju en toalett, inte en koja att ligga och sova i. Han har nyss fått bada pga en annan kattsandsincident, så ville inte behöva bada honom igen. :) Lyckades  få ut honom till slut och nu är nog nyhetens behag över, speciellt som andra kissen invigt lådan på rätt sätt. :)

Var på MBs Nekofest här i veckan, premiär för mig i öron, svans och tassar. Det gick faktiskt bra och gillar mig själv i vitt hår, blåa ögon och öron. :)

Neko-Jasmine

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar