söndag 25 september 2011

Tjuv och polis på OD

På OrmDricka Nightclub där kvällens tema är Tjuv och polis. Så dags dra på blåstället. Jag har ju sett och hört talas om polishunder, men poliskatt? Det här är nog första gången. :)

DJ sirch

Kvällens bästa dans!

Lucien, the villain

Aallotar

Vampi
Jasmine, alltså jag :)

lördag 24 september 2011

Musikvideo

Igår ställde jag självklart upp som publik i The Follows nya musikvideo :) Favoritbandet spelade lite nya låtor och några gamla favoriter under en timme. De är verkligen BRA!! :D


torsdag 22 september 2011

En bedragare han var...

tralla lalla la la. Bättre råka ut för en i SL än i RL anser jag. :) Någon skada har jag inte tagit, mest nyfiken på hur man kommer på idén och vad han fick ut av det? Attans vad han spelade bra, jag är imponerad. Men vad ska man säga, hellre bedragare än begravd anser jag. :)


Ett dygn i trädgården
Morgon i OD Garden

Dag i OD Garden

Solnedgång i OD Garden

Midnatt i OD Garden
Idag är det torsdag, vilket innebär att det imorgon äntligen är fredag! :) Som vanligt bjuds det på frukost på jobbet, lite lyxigt. Sen har jag snart nåt taket på min flex så får se till att inte jobba så mycket. Shoppade äntligen parfymen jag så länge velat ha, en av Clean-dofterna. Har två favoriter, idag fick det bli Warm Cotton då jag hade ett rabattkort. :) Doftar ren och nytvättad :)

Vi ses där inne! :)

söndag 11 september 2011

110 våningar avklarade


På toppen, efter att ha klättrat upp för 110 våningar, av det som en gång var. 


måndag 5 september 2011

Jukebox Diesel



Ja! Han är äntligen tillbaka! Mina gamla vän jag mötte för några år sen på en bar där han just hade haft ett gig.  Spelar fantastisk gitarr och sjunger bra med sin skotska stämma. Skotska är ju ett härligt språk att lyssna på. :) Nu var det nog minst ett år sen jag hörde honom sist. För några år sen satt vi till sent på nätterna på Skype där han sjöng och spela och jag nynnade med. Sen fick jag som gonattvisa höra Billy Joels Lullabye :) Ville gärna ha honom till fältet på NTOS men då var han inte kvar på SL. Men nu är han som sagt tillbaka. Så nu sitter jag här och nynnar med under konserten. Gått på för lite konserter på SL på sistone, det är ju nåt jag normalt gör ofta.

Haha, katten som sover bredvid mig skrämde nyss slag på mig. Jisses vilken nysning!

Nä nu ska jag lyssna vidare! Ta det lugnt där ute gott folk :)

torsdag 1 september 2011

Motionskampen

Idag drog motionskampen igång på jobbet så dags röra på sig och räkna poäng. Minst 20 minuter om dagen och som mest 120 minuter, iaf vad som får räknas på jobbet. Självklart får man motionera mera om man vill. :) Tog en cykeltur på 70 minuter efter jobbet, alltid nåt. Så tänkte ta ett hårdare pass på SL för att svettas ordentligt.

Lyfta skrot...

..bränner skönt i armmusklerna.





Puh! Dags dansar loss lite på OD för att slippa för mycket träningsvärk :)