måndag 31 oktober 2011

Halloween......BOOH!



Gör ett numera sällsynt besök på SL och passade på att besöka MBs sköna Halloweenfest! :) Sirch spelar kanonmusik som vanligt och alla är läskigt häftigt utklädda. :) Tyvärr är det ju måndag så dags att sussa snart....hoppas det är nån kul fest på torsdag då jag tänker vara ledig från jobbigt på fredag. Skönt!

Hoppas SL börjar locka mer igen....man blir ju lite less när man råkat ut för en bedragare och ens sysselsättning försvann. Glömt hur jag roade mig på SL. Sen har det hänt lite i RL och ons-sön tillbringade  jag mycket tid på sjukhuset då min mamma blev inlagd. Suttit där och stickat på min premiärstickning sen högstadiet. Försöker göra en mössa. :) Får lägga ut bild om och när den blir klar.

Buuuu och drömt mardrömmar gott folk!

söndag 2 oktober 2011

Oktober, men ingen fest

Oj vad tiden går, det är redan oktober! Fast det har inte riktigt temperaturen förstått som dragit på värme igen. 14 grader redan ute. Så antar det blir en 20-graders dag idag igen! Jag som sett fram emot att börja använda mina nya skinnstövlar...i RL. I SL har jag gott om snygga stövlar men inte i RL. Nu har jag inhandlat dyra fina stövlar som jag vill börja använda. Hade dem på mig igår...jisses vad varmt! :)

Hade tänkt åka till Frides igår kväll när jag kom hem men jag var alldeles för trött. Inte bra vakna tidigt på lördagar då orkar jag inte vara vaken, det resulterade i att jag även vaknade tidigt idag söndag.

Igår morse tog jag en cykeltur i värmen sen åkte jag och köpte en ny kattlåda till katterna. Orkade inte göra ren den gamla en gång till, så dags investera i en ny. Blev en riktigt fin och stor låda för de två. Tydligen så fin att den ena kissekatten intog den direkt....och vägrade släppa in sin bror. Vägrade även komma ut då jag försöka lyfta bort honom. Det är ju en toalett, inte en koja att ligga och sova i. Han har nyss fått bada pga en annan kattsandsincident, så ville inte behöva bada honom igen. :) Lyckades  få ut honom till slut och nu är nog nyhetens behag över, speciellt som andra kissen invigt lådan på rätt sätt. :)

Var på MBs Nekofest här i veckan, premiär för mig i öron, svans och tassar. Det gick faktiskt bra och gillar mig själv i vitt hår, blåa ögon och öron. :)

Neko-Jasmine