tisdag 21 maj 2013

Neandertalaren lever ännu!

Män är bra lustiga figurer, om man nu vill kalla det lustigt. De har ett visst beteende som aldrig verkar dö ut hos vissa. Tragiskt men sant! En del verkar liksom tro att man ska sätta upp håret i en knut mitt på huvudet och bara vänta på att nån ska ta en i håret och släpa iväg med en. Hahaha!

Var ut på After work med några kollegor för nån vecka sen på en krog. Ett lokalt band spelade och vi rockade loss på dansgolvet...typ bara vi. Omväxlande dansa i RL ibland mot SL. Det gick bra det med, blev lite svettigare bara och träningsvärk dagen efter i benen. :) Blev törstig och gick till baren för att få lite vatten när mannen framför mig i kön vänder sig om tittar på mig och säger: "Du är fin!"

Det var ju trevligt, har inte direkt blivit bortskämd med komplimanger och en komplimang är ju alltid en komplimang. :) Jag sa tack, fick mitt vatten och gick tillbaka till dansen. En timme senare stod vi fortfarande kvar på dansgolvet och en kollega skulle ta ett kort på en annan kollega som dansade. Precis när han ska trycka av hoppar denna man, som tidigare stod i kön i baren, fram och drar ner sina brallor och trycker upp sin röv mot kameran. Neandertalare!! Hallå!? Vilken tjej tycker det är attraktivt?! Var kommer denna tanke ifrån, att nu är det nog en bra idé att dra ner brallorna? Skulle gärna velat läsa den mannens tanke precis innan denna inte så briljanta idé dök upp.

Internetdejting har blivit mer och mer populärt mot när jag testade på det för typ många år sen. När inte nätet svämmade över av dejtingsajter. Testade ju på det mesta när jag pluggade IT. Var tidigt ute med epost och chat. :) I alla fall, jag tänkte testa på detta igen och reggade mig på en sajt och la upp en profil. Där dyker snart en hel bunt med neandertalare upp som vill ha bilder på mina bröst eller skicka bild på sin penis. Vad är det för feeeel?! Vilka tjejer nappar på det? Jag loggar i alla fall ur och lutar mig tillbaka i soffan med en gosig katt i knät. Vem behöver en man?! :)

En helt annan fundering. Fåglar, har de en tanke med vart de bajsar eller rinner det liksom bara ut just där just då? Om inte, ge FAN i att skita på min bil!Live long and prosper!

5 kommentarer :

 1. Det kallas för utveckling och speedejting :)

  SvaraRadera
 2. Hmmm om han inte hade en söt rumpa kan jag ju förstå att ni blev upprörda ;)

  Apropå dating-sajten, du menar att strejta karlar gör likadant? hahaha jag som trodde att det var ett ohyfs som bara förekom bland några idiot-bögar, att skicka bild på snorre eller rövhål innan man ens hde talat med idioten! Sådana människor går fetbort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog en typisk raggarrumpa så du missade absolut inget Bock :)

   Åja, strejt som bög visar gärna upp sina snorrar verkar det som. Ja jag är inte förvånad! :) Hade männen lagt sina kort rätt hade de ju kanske i framtiden kunnat få ta på brösten! Så hur f-n tänker de? Hahaha

   Radera