söndag 20 oktober 2013

Yadkinfestivalens sista dag...och vilken helg det varit!

Allt roligt har ett slut, så även Yadkin Festival 2013. Idag är det sista dagen som är full av evenemang. Jag hann vara med en stund på Jändans "Skivor till kaffet" nere vid campingen. Innan skivorna hann jag höra slutet på Aakes saga.

Jändi

Selma med grillspettet :)
Lite senare hann jag in en sväng på Rumpans Bar där Rultan stod för musiken.Undrar om Lelle kände efter ifall tröjan skulle duga för ännu en kväll på dansgolvet. :) 

Aallo
Rultan, Jändi, Sev och Selma

Klockan slog 19 och det var dags för kvällens första konsert. På Harrys brygga dansade vi loss till hazie Moonwall! Mycket mycket bra konsert!Efter hazies konsert vart det dags för helt fantastiskt UNDERBARA Lisa Brune att låta oss njuta av hennes röst. Hennes konsert är i växthuset så skyndade dit och tog plats innan det blev fullt. Just nu ser det faktiskt väldigt fullt ut, nästan 60 personer. :)

Lisa Brune


Tack underbara Lisa Brune för fantastisk konsert!
Efter Lisa Brunes konsert var det dags för festivalens sista evenemang, DJ Apollon i Växthuset som snurrar skivor för fullt. 

Apollon in action
FanFan
Kicki & Jonny
Mazey Blackwell
Danne
Chaplin
Bock
Lelle med katt
Lilla jag
Stella
Rultan
Embla
Grenouille & Keres
Apollan och jag
Lången
Loo
Jändi
Weny
Aake
Satorin
Fia
Tack så mycket för i år! Det har varit en mycket trevlig festival, bra jobbat!


2 kommentarer :

 1. Vilken fin rapportering av helgen du har gjort! Underbara bilder och så fina porträtt du lyckades få till i folkvimlet. :)

  Jag passar på att tacka hela Yadkinfestivalens arrangörer för en hellyckad helg - det gjorde ni riktigt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) Kameran har gått varm och jag fick slita hårt igår med tanke på hur alla dansade omkring och ruskade på kroppen :) Men till slut började det fastna på bilderna.

   En hellyckad helg som sagt :)

   Radera